"Нямаме загуба, когато съм в публиката": Легенда на Левски ли е "талисманът" на тима?


"Нямаме загуба, когато съм в публиката": Легенда на Левски ли е "талисманът" на тима?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2440 0

Левски записа четвърти пореден мач без поражение в българската Първа лига. С това "сините" събраха 41 точки и доближиха третия ЦСКА на само четири. Шампионът Лудогорец пък може да събере потенциално 51 пункта с двата мача пасив и така в най-лошия сценарий за Левски отборът ще е на 10 точки от върха.

Към момента освен "червените" и "зелените" пред футболистите на Николай Костов е и Черно море. Легендата на "сините" Емил Спасов пък изрази мнение, че все пак надеждата за титлата не е изчезнала и че има такъв шанс.

Има ли шанс Левски за титлата в Първа лига?

Още: Ръководството на Левски се обърна към "сините" фенове с четири изречения

За целта обаче ще трябва и другите отбори да играят слабо и да губят точки. Той го посочи като "изключително тежка" задача, но и допълни, че всичко е възможно във футбола. Спасов сподели и интересно мнение за Фабио Лима.

"Въпреки това, ще е изключително тежко да се борим за титлата. Трябва другите отбори да играят слабо, за да имаме някакъв шанс. Всичко е възможно, разбира се, футболът затова е най-интересната игра в света. Ако отборът продължи с тази игра, ще бъде поне в Топ 4.

Фабио Лима изглежда като по-добър играч от Роналдо, но не можем да направим заключение от една среща. Бързо се приспособява, видяхме добри положения и захождания от него и очаквам да се развива все повече" - започна той в интервю за "Мач Телеграф".

Освен това призна, че когато е в публиката, Левски няма загубен мач. Той, Пламен Николов, Божидар Искренов и Войн Войнов са били поканени във ВИП ложата на Сектор А за срещата с Арда, спечелена с разгромното 4:0.

Още: Левски ще преведе 6-цифрена сума на Гремио, на "Герена" чакат двама нови футболисти?

Емил Спасов вярва, че Левски има шанс за титлата

"Искам да кажа, че бяхме официално поканени с Пламен Николов, Божидар Искренов и Войн Войнов във ВИП ложата на Сектор А. Както очаквах - спечелихме този мач, тъй като не си спомням да имаме загуба, докато съм в публиката.

Представихме се на доста добро ниво и съм доста впечатлен от новите попълнения, както и от младите. Направихме силен мач с много движение, комбинации и положения, които реализирахме и си мисля, че резултатът можеше да е по-голям" - каза още той. Настоящата серия от победи пък е първа за Левски при Николай Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички