Низвергнатият от Левски Венци Христов си намери друг отбор у нас


Низвергнатият от Левски Венци Христов си намери друг отбор у нас
Снимка: Официален сайт на Нефтохимик - http://neftochimic.com/

1774 0

Нефтохимик продължава с гръмката си селекция. Днес официално договор за една година с бургаският тим подписа Венцислав Христов.

Нападателят, който за последно игра в Левски е свободен агент, след като преди дни разтрогна със „сините“, уточнява официалният сайт на Нефтохимик.

ВЕНЦИ ХРИСТОВ ОПЛЮ ЛЮПКО ПЕТРОВИЧ

Венцислав Христов е на 27 години, като в родния елит има над 130 мача и 41 гола. Преминал е през отборите на Монтана, Черноморец, Берое и Левски, а също така през украинският Метелург и хърватският Риека.

За националният отбор на България има 6 мача и едно попадение. С привличането на Христов, Нефтохимик показва, че през тази година няма да бъде аутсайдер в първенството, а напротив, целта на ръководството е да се изгради сериозен тим, който с течение на времето да се превърне във фактор в Първа Лига.

Венцислав Христов със сигурност ще засили конкуренцията и нивото в атаката на Нефтохимик. Бургаският тим ще направи всичко възможно той да запише своя дебют още утре срещу Монтана, но по всяка вероятност това ще се случи в следващия домакински мач на „зелените“ срещу Локомотив Пд.

Христов е третото класно попълнения при „шейховете“ в рамките само на седмица, след като преди няколко дни към отбора се присъединиха Мариян Огнянов и Румен Руменов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички