Николай Митов: Имахме среща със Спас Русев


Николай Митов: Имахме среща със Спас Русев
Снимка: Официален сайт на Левски

1525 0

Наставникът на Левски Николай Митов заяви, че Берое е един от най-добрите отбори в Първа лига, въпреки моментната им форма. 

"Запознат съм с отбора на Берое, един от добрите отбори. Независимо, че като класиране са на по-задни места. Имат дълбочина в състава. Имаме респект, но мен ме интересува нашия отбор и отиваме за победа", каза наставникът на "сините" на пресконференцията преди мача.

Митов заяви, че е почти наясно със състава за утрешния мач. ЮИма още една тренировка и след нея ще преценя. Горе долу съм на ясно със състава, утре ще го видите на мача. Искам да виждам така отбора (както при победата над ЦСКА с 2:1). Ще направят всичко възможно да се случва във всеки мач".

Той добави и че е разговарял със собственика Спас Русев: "Има ли сме разговори, да. Ще остават в нашата кухня, но съм положително настроен".

Митов говори и за декларацията на ветераните на Левски, които призоваха за пълно обединение в „синята” общественост: "Те знаят какво е Левски. Това ще помогне още повече на отбора да се вдигне и да стъпи там където му е мястото като игра и като отбор".

"Не искам да коментирам, защото има много време до май месец. Първо искам да се запозная с футболистите, дотогава искам да разчитам на всеки един от тях. Не е нормално да коментирам други футболисти, които в момента не са в Левски”, така Николай Митов отговори на въпрос за футболистите, на които им изтичат договорите след края на сезона.

 "Кой ще пази ли? Ще мислим, Захариев ще питам, но най-вероятно Кръстев ще пази", завърши треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички