Николай Михайлов може да се озове в шампиона на Казахстан?


Николай Михайлов може да се озове в шампиона на Казахстан?
Снимка: Официален сайт на Левски

2817 0

По интересен начин може да се завърти кариерата на вратаря на Левски Николай Михайлов. Резервният страж на "сините" бе харесан за водещия клуб в Казахстан - Астана, но на този етап само от водещо спортно издание в страната. Става дума за vesti.kz, който постави българския национал на първо място сред трите си предложения за нов вратар на шампионите на Казахстан.

Казахстанската медия описва ситуацията на Михайлов, който се превърна в твърда резерва след назначението на Петър Хубчев за треньор на "сините". Посочва се, че бившият футболист на Твенте, Верона и други клубове притежава богат опит, а цената му е 500 000 евро.

Изданието пише, че през зимата на Астана му предстои подсилване на вратарския пост, тъй като на Нова година изтичат договорите на титуляря Ненад Ерич и на резервата му Александър Мокин. Освен това, първият е на 37 години, а вторият - на 38.

Интересен е и вторият вариант на изданието за проблемния пост на Астана. Той също е българин и също пази в Първа лига. Става дума за стража на Витоша (Бистрица) Християн Василев, за когото vesti.kz отбелязва, че казахстанците ще спорят с Левски, който също го иска. А какъв друг вариант стои пред Николай Михайлов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички