Николай Костов е въвел "колело на късмета" с 22 глоби за нарушаване на дисциплината в Левски


Николай Костов е въвел "колело на късмета" с 22 глоби за нарушаване на дисциплината в Левски
Снимка: LAP.bg

1913 0

Треньорът на Левски Николай Костов много държи на дисциплината в отбора и е измислил редица наказания за футболистите при определени нарушения на реда. Най-сериозната санкция за тях е, ако не спазят тактическите указания. Глобата за това е 10 000 лева.

Някой наскоро е платил такава глоба

Това пише "Тема спорт", позовавайки се на подкаста "Трибуна Левски". Наскоро неназован играч на "сините" е бил глобен с 5-цифрената сума заради нарушаването на едно от основните правила при Костов.

Въпреки това колективът при

"Колелото на късмета" на Костов

В Левски съществува и своеобразно "колело на късмета", което футболистите въртят, ако закъснеят за тренировки. То предвижда парични санкции между 200 и 1000 лв. почистване на тренировъчното игрище след занимание, плащане и организиране на тиймбилдинг, 2 часа работа в клубния магазин. Едно от 22-те наказания се определя от собственика на клуба Наско Сираков.

Атмосферата на "Герена" обаче е добра

Атмосферата на "Герена" обаче не е спартанска, като наказанието с "колелото на късмета" забавлява играчите. Наскоро Асими Фадига е закъснял за тренировка и го е въртял, но е олекнал с глоба от само 200 лв.

За подкаста Костов е съобщил, че колективът е на много по-добро ниво спрямо есента. Междувременно, до дни предстояла "огромна новина" от Левски за НАП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички