Ники Михайлов дава отговор на Левски в сряда


Ники Михайлов дава отговор на Левски в сряда

1643 0

Николай Михайлов продължава да се доближава до Левски. Сините са поканили 29-годишния вратар да започне тренировки с тях, докато разисква предложението им за договор. В момента юношата на клуба е свободен агент, след като напусна изпадналия от втория ешалон на Турция Мерсин. Към стража не липсват оферти от чуждестранни клубове. До момента обаче нито една от тях не го задоволява. Затова и шансовете на Михайлов да облече екипа на Левски не са малки.

В отбора държи да ди лично собственикът на клуба Спас Русев. Негова е и инициативата да се стигне до преговори между двете страни. Ако те завършат с успех, то стражът ще подпише контракт до края на първенството. Очаква се Ники да даде окончателен отговор на шефовете на сините до сряда, пише "Тема спорт".

В последните години кариерата на родения на 28 юни 1988-а Михайлов върви в низходяща линия. Той дебютира за Левски едва на 16 - през сезон 2004/05 - на 27 октомври 2004-а при 5:0 над Несебър в 1/16-финалите за Купата на България. Тогава той заменя на почивката Димитър Иванков. През лятото на 2007 година той бе продаден на Ливърпул, но така и не записа мач за англичаните - отиде в Твенте. В холандския тим Николай остана 5 сезона - спечели титлата през 2009/10, купата през 2010/11 и Суперкупата през 2010/11 и 2011/12.

През 2013/14 Ники премина в италианския Верона, но не изигра нито един мач 6 Серия А, а и бе преследван от контузии. Година по-късно вече бе в турския Мерсин. Той остана в клуба и през миналия сезон, въпреки че изпадна от елита. Във второто ниво изигра 29 шампионатни мача. Последният от тях бе на 14 май, когато тимът му загуби с 0:3 от Бандърмаспор. Тогава Михайлов напусна с контузия при резултат 0:2. През сезона Николай допусна 59 попадения, като опази мрежата си суха в 6 срещи.

В квалификациите за световното първенство Михайлов бе на вратата на националния ни отбор в последните 2 мача за националите. Той успя да запази вратата си без гол при 2:0 над Холандия на 25 март на националния стадион. На 9 юни игра 90 минути при поражението на трикольорите с 1:2 като гост на Беларус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички