Никаква среща на "високо равнище" в "Левски", няма и смяна на треньора


Никаква среща на "високо равнище" в "Левски", няма и смяна на треньора
Снимка: БГНЕС

703 0

Ръководството на "Левски" и собствениците на тима не са свиквали среща на високо равнище днес. Това информира прес-центърът на клуба по повод появилите се информации в някои медии, че днес се решава съдбата на треньора Стойчо Стоев, както и на други ръководни фактори в столичния клуб.

Спекулациите за бъдещето на наставника не спират, като най-нашумялата версия е, че следващият треньор на тима ще бъде Велислав Вуцов. Стигна се до там, че някои "източници, близки до клуба" писаха, че колоритният специалист ще подпише договор още днес.

Засега обаче смяна на треньорското ръководство не се планира, независимо от факта че след зимната пауза "сините" записаха само една победа в мачовете си до момента.

Ето и официалната позиция на ръководството на "Левски":

Във връзка със зачестилите спекулации около треньорския пост в ПФК Левски обръщаме внимание на всички медии и „синята“ общественост, че в клуба не стои на дневен ред смяната на старши-треньора, нито са обсъждани каквито и да било имена на други наставници. Смени няма да бъдат извършвани и на други високи постове.

Обръщаме внимание на всички медии, че единственият орган, който може да извършва подобни смени е Управителният съвет на ПФК Левски.

Заседанията на този орган са ясно регламентирани и достъпни за обществеността и всяка друга информация е плод на тенденциозна спекулация!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички