Нелепа пресконференция показа "професионализма" в "Левски"


Нелепа пресконференция показа "професионализма" в "Левски"

5062 0

Представителите на Управителния съвет на "Левски" свикаха пресконференция днес, на която трябваше да информират българската общественост за случващото се с финансирането на отбора през 2015 година.

Въпросната пресконференция беше анонсирана преди началото на срещата на членовете на УС днес, като в 17:20 часа новият член на УС Васил Колев и Иво Тонев излязоха пред медиите.

Само че те се появиха, за да кажат, че... няма да кажат нищо днес. Заседанието на УС щяло да продължи тази вечер, както и в четвъртък, тъй като Тодор Батков бил в чужбина.

"Днешното ни заседание ще продължи в четвъртък, тъй като въпросите, свързани с бюджета и финансите, са доста сложни., Има някои допълнителни въпроси, които трябва да уточним с Тодор Батков. Когато ги уточним, ще продължим заседанието", сподели изненадващо Тонев, който не прие въпроси от журналистите.

Председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев пък повтори думите на своя колега от съвета.

"Някои от вас ни питаха. Най-важният въпрос е свързан с бюджета на Левски. Не успяхме да смогнем сега, но има и допълнителни неща, които ни интересуват.Единствената новина е, че имаме съгласие в УС за нов член. Ще предложим на Надзорния съвет тази кандидатура", каза Колев.

"Човекът е по предложение на Тръст Синя България", допълни Тонев. 

Първо, след като г-н Тодор Батков е по работа в чужбина защо изобщо се прави среща за бюджет и финанси без човека, от когото зависи по-голямата част от тази сума. Каква е тази среща без човека, с когото "трябва да се уточняват" някои въпроси.

Второ, това жалко подобие на пресконференция само затвърждава впечатлението, че ръководството на ПФК "Левски" продължава да функционира на неповече от 20% от, предполагаемия си, капацитет.

Трето, след като г-н Тонев и г-н Колев не смятаха да кажат каквото и да е, защо беше свикана пресконференция и бяха организирани хора от медиите? Защо от "Левски" пратиха журналистите за зелен хайвер на "Герена"? Ясно е, че след като Тодор Батков трябва да "уточни" някои неща, няма как и Тонев, и Колев да ни кажат каквото и да е...

Четвърто, феновете на "Левски", тези, които събраха пари за юбилей, които са всеки път я в залата, я на стадиона, не заслужават такова нелепо "съобщение". Поне не организирайте нищо, след като ще бъде поредната ръководна пародия в "синьо" през последните години.

Пето, все пак нещо беше казано на тази пресконференция: "Петък 14:30 ще дадем пресконференция, на която ще присъстваме всички членове на УС".

Благодарим, но можехте да ползвате и официалния сайт на "Левски" за обявяването на тази пресконференция...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички