Наско Сираков: Преживях много тежко загубата на Трифон, той беше най-честният човек


Наско Сираков: Преживях много тежко загубата на Трифон, той беше най-честният човек
Снимка: БГНЕС

3661 0

Легандата на българския футбол Наско Сираков сподели, че много трудно е преживял загубата на своя приятел Трифон Иванов. 

"Истината е, че преживях много тежко загубата на Трифон. За мен в целия този колектив, той беше най-честният човек, най-чистият, най-искреният", заяви Сираков в предаването на Нова тв "Комбина". Цялото интервю с него ще бъде излъчено тази неделя (11-ти септември).

Легендарният голмайстор на "Левски" коментира още и скандала на сватбата на дъщерята на Христо Стоичков. "На самата сватба нямах възможност да говоря с него. Смятам, че Ицо ще го реши този проблем в съда".

Наско Сираков обяви близо ли е до завръщане на "Герена"

"Нахалници парараци има на много места по света и на много места ги бият, а и по-лошо. Спомням си, че Марадона ги беше стрелял с въдушна пушка. Тези са минали по-леко", заяви Сираков.

Попитан как са запазили толкова години приятелството си със Стоичков, Наско каза: „С честност и с почтеност един към друг. За мен това е един човек, достотен за уважение и възхищение. Аз си го обичам такъв какъвто е".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички