Наско Сираков е в стабилно състояние, няма признаци да е получил инсулт


Наско Сираков е в стабилно състояние, няма признаци да е получил инсулт

2098 0

Легендата на българския футбол Наско Сираков е в стабилно състояние, след като рано тази сутрин беше приет по спешност в болница "Света Ана".

Директорът на лечебното заведение д-р Близнаков даде подробности относто състоянието на бившия нападател, който се чувства добре и дори е показал ненадминатото си чувство за хумор на екипа, който се грижи за неговото здраве.

"Той е приет със симптоми за главоболие и виене на свят. Това са симптоми, които могат да се дължат на редица заболявания, някои от които действително сериозни. Той е приет за диагностично уточение и лечение. В момента състоянието му е стабилизирано – ясно, съзнание, контактен е, адекватен е, с чувство за хумор. Смее се, няма сериозни оплаквания. Има още диагностични мероприятия, които трябва да направим, за да бъдем сигурни", сподели Близнаков пред "Нова телевизия".

Д-р Близнаков коментира и информацията за евентуален лек инсулт.

„При инсулта има органични увреждания. Досега при него не са установени увреждания, дължащи се на инсулт. Той ще остане още няколко дни в болницата с цел извършване на допълнителни изследвания. Оплакванията в момента почти са изчезнали“, поясни д-р Близнаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички