Напрежение в съблекалнята на "Ботев" след загубата на "Герена"


Напрежение в съблекалнята на "Ботев" след загубата на "Герена"
Снимка: Официален сайт на "Ботев"

644 0

След тежката загуба на "Ботев" от "Левски" на „Герена" напрежението в съблекалнята на „жълто-черните" се усеща все по-силно. Отборът вече е разделен на групички, като футболистите дори си шушукат и за нуждата от нова треньорска смяна.

Тартор на воя срещу наставника Николай Костов е капитанът Йордан Христов. Десният бек негодува, че преди мача с Левски от ръководството на пловдивчани отписаха от сметките си най-добрия му приятел в състава Мариян Огнянов. Йордан Христов и Мацата са дупе и гащи и по цял ден са заедно и винаги на лагерите делят една стая, пише "Меридиан мач".

След като шефовете обявиха Огнянов за ненужен, капитанът на Ботев събирал около себе си и други недоброжелатели на Николай Костов, а това не вещае нищо добро за специалиста. Заради подобни проблеми със силни фигури в съблекалнята от „канарчетата" си тръгнаха Велислав Вуцов и Ермин Шиляк. Тарторите в отбора забъркваха интриги срещу специалистите и при няколко не добри резултата треньорите бяха отстранявани.

По принцип е ясно, че Николай Костов е бетониран при „жълто-черните", тъй като още при подписването на договора му босът Румен Чандъров даде да се разбере, че доверието към него е огромно. В зависимост от резултатите до края на шампионата обаче, ще стане ясно дали на Христов и компания ще им бъдат предложени нови договори. Засега само е оповестено на Огнянов и Галев, че напускат, а звездата Грегъри Нелсън е предупредил шефовете, че също си тръгва от Пловдив. Към него има интерес от турски и руски клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички