Най-скъпият в Левски Хосе Кордоба напусна лагера: Продажба, контузия? Ясна е причината


Най-скъпият в Левски Хосе Кордоба напусна лагера: Продажба, контузия? Ясна е причината
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4887 0

Въпреки че повечето български клубове, които избраха Турция за зимния си подготвителен лагер, се прибраха у нас, Левски остава в южната ни съседка. "Сините" имат и още една приятелска среща - срещу Рига, в сряда (7 февруари).

Кордоба напусна лагера на Левски в Турция - каква е причината?

В нея обаче участие няма да вземе най-скъпо оцененият футболист на отбора - Хосе Кордоба. Централният защитник е напуснал лагера в Белек и се е прибрал в София, като това бе съобщено от колегите от dsport.

Още: Хоакин Фернандес обясни защо е приел офертата на Левски и коментира дебютния си гол (ВИДЕО)

Хосе Кордоба ще остане играч на Левски

Изданието посочва и причината за това, като според негови източници от клуба, не става въпрос нито за трансфер, нито за контузия. Припомняме, че поради травми вече лагера напусна Асен Чандъров, както и "сини" юноши. Заради това и бе отменена контролата срещу Кайсар, която трябваше да се състои днес (6 февруари).

В случая става въпрос за лични причини около Кордоба. Бранителят е оценяван на 3,20 милиона евро, като е един от най-желаните играчи в отбора. Все пак Наско Сираков се надява да вземе доста солидна сума, ако се стига до трансфер, какъвто изглежда все по-малко вероятен за тази зимна пауза.

Още: Из елита на България и по целия свят: Къде са играчите, напуснали Левски в последните 2 години?

Договорът на Хосе Кордоба със "сините" е до лятото на 2025 година, така че евентуална продажба, ако не бъде подновен, е по-вероятна през това лято или през следващия зимен трансферен прозорец. Тогава обаче изтича договорът на другата голяма звезда в тима. Дори се появиха слухове, че Уелтън също прави проблем на Левски с преподписването.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички