Надъхаха "Левски" и Локо (Пд) със заплати преди дербито


Надъхаха "Левски" и Локо (Пд) със заплати преди дербито
Снимка: БГНЕС

1128 0

Футболистите на "Левски" и Локомотив (Пловдив) напълниха джобовете. На "Герена" играчите, служителите в клуба и треньорите в школата получиха заплати за месец юли, съобщава "Тема Спорт".

"Сините" все още не са напълно изрядни, но може да се каже, че клубът е стабилизиран и футболистите си получават заплатите навреме. През миналия сезон клубът имаше сериозни забавяния, което караше спортния щаб да прави чудеса, за да мотивира футболистите.

В "Левски" се надяват, че в кратки срокове ще успеят да изчистят и задълженията си към свои бивши служители.

На "Лаута" също не останаха по-назад. Само 24 часа след като почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се похвали, че клубът е намерил два сериозни спонсора, клубът получи и финансова глътка въздух. Бъдещите финансови благодетели осигуриха пари за заплати на футболистите и служителите в клуба, които бяха раздадени по обяд. Веднага след края на сутрешната тренировка през касата на "Лаута" минаха футболистите, а след тях това сториха треньорите от детско-юношеската школа и останалите работници.

Напълването на джобовете със сигурност ще надъха още повече играчите за утрешния сблъсък срещу "Левски". Ръководството на Локо обаче има да плаща още месечни възнаграждения, докато се издължи напълно на служителите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички