Национал се предлага на "Левски"


Национал се предлага на "Левски"

1075 0

Нападателят Венцислав Христов е готов на всичко, за да спаси кариерата си, като вариант за това е той да премине в "Левски", твърди "Стандарт".

В момента националът е в тежка ситуация, след като Шкендербеу му показа вратата. Нападателят е собственост на хърватския Риека.

В момента "сините" са лидери в първенството, а атаката им си върши работата, водена от Роман Безяк. Така единственият вариант за Христов са "Левски", които го искаха и през лятото. Тогава обаче той се отметна от дадената на спортния директор дума и предпочете да играе в Лига Европа, което така и не се случи.

На "Герена" не крият, че ще търсят нови попълнения в атака, след като в момента нападателите им са налегнати от суша. Атанас Курдов пък се забърка в нов скандал, след като не пожела да влезе в групата за мача с Локо (Пд), ако е резерва.

Засега не е ясно дали от "Левски" ще подадат ръка на бившия играч на Берое. Привличането му е сложно, защото Риека ще иска пари. Освен това договора му за преотстъпване в Шкендербеу е до лятото и също ще трябва да бъде скъсан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички