Мъри Стоилов тръгна уверено начело на Левски, "сините" биха Спортист


Мъри Стоилов тръгна уверено начело на Левски, "сините" биха Спортист
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7924 0

Отборът на Левски София надви с 2:1 втородивизионния Спортист Своге в първия мач, в който „сините” бяха предвождани от Станимир Стоилов.

Столичани направиха много силен мач в проверката си, която бе наблюдавана от бъдещото ново попълнение на тима – Хосе Кордоба. Георги Миланов даде тон за успеха за Левски с гол от дузпа в 53-ата минута, а малко след това Любомир Тодоров удвои актива за отбора си.

Левски също така уцели на три пъти гредите на съперника си, като ударите на Билал Бари и Здравко Димитров спряха в страничните стълбове на тима от Своге. В самия край на мача пък Стелян Георгиев от Левски също нацели гредата зад стража на „шоколадите”, а Иво Харизанов отбеляза почетно попадение за гостите. 

В минутите преди старта на този двубой Левски официално обяви привличането на Димитър Костадинов, който дори взе участие в днешната среща.

Стартов състав на Левски срещу Спортист Своге: 

Пламен Андреев, Ивайло Найденов, Денис Динев, Иван Горанов, Андриан Краев, Радослав Цонев, Димитър Костадинов, Георги Миланов, Билал Бари, Здравко Димитров

Борислав Цонев не взе участие в тази проверка - ето и каква беше причината!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички