Мъри Стоилов: Искам "Левски" да е шампион, но Литекс може да...


Мъри Стоилов: Искам "Левски" да е шампион, но Литекс може да...

2189 0

Треньорът на Астана и бивш наставник на "Левски" - Станимир Стоилов, призна, че стиска палци на "сините" да станат шампион на България.

"Аз лично искам "Левски" да стане шампион. Дали обаче ще стане, това е съвсем различно. И в "Левски", и в Лудогорец, и в Литекс има много сериозни футболисти. Самите треньори също са добри като специалисти. Разликата в трите клуба е в атмосферата, традициите, в моментното състояние, в напрежението, ако щете, и в крайна сметка в колектива. Това, което мога да кажа за тримата колеги е, че е нормално да са подложени на сериозно напрежение. Това са отбори, в които никой не дава свобода, работи се под напрежение и при задължителни високи цели", коментира Стоилов пред "7 дни спорт".

"Поотделно, струва ми се, че в момента "Левски" играе добре. Страничната ми обективна оценка за това, което виждам, е, че отборът има потенциал и държи съдбата на титлата в свои ръце. Мисля си, че може да успее да стане шампион. В Лудогорец направиха няколко промени в треньорския си щаб. Отборът е с висок потенциал и дълга скамейка, но ми се струва, че към момента имат проблем. За мен обаче Литекс е скритият фаворит в този триумвират. Защото ловчанлии може да изненадат и Лудогорец, и "Левски". Дали това ще стане, ще покаже развитието на шампионата. Аз искам шампион да бъде "Левски", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички