Мъри шокира Левски, оставя ги без лиценз на сезон 2017/2018 (ДОКУМЕНТ)


Мъри шокира Левски, оставя ги без лиценз на сезон 2017/2018 (ДОКУМЕНТ)
Снимка: БГНЕС

1951 0

Бившият треньор на футболния Левски Станимир Стоилов отправи жалба към Лицензионната комисия към Българския Футболен Съюз, в която искането му е "сините" да останат без лиценз за сезон 2017/2018, съобщи "Дарик".

Причината за това е парична сума, която 26-кратните шампиони на България дължат на специалиста. Стоилов разкрива още, че на 26 май 2016 година се е стигнало до договорка между двете страни, но до сега нито една от вноските не му е изплатена.

"Настоявам Лицензионната комисия към Българския футболен съюз да предприема необходимите мерки, тъй като е очевидно , че издаването на лиценз на ПФК Левски 1914 АД за участие във футболното първенство на България през сезон 2017/2018 ще бъде в нарушение на Наредбата за Национално клубно лицензиране", са казва в жалбата на настоящия треньор на Астана.

“Задълженията на Левски към мен са от 2004 до 2008 година. Смешна работа, направете си сами изводите за какво става дума. Няма какво повече да коментирам.”

На въпрос не се ли притеснява, че "сините" може да останат без лиценз, Мъри отговори:

"Нали ви казвам, смешно е да се коментират такива неща, тъй като задълженията са от доста време и нищо не се прави", заяви Стоилов пред Sportal.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички