Митов: По-хубаво от юноши в първия отбор - няма


Митов: По-хубаво от юноши в първия отбор - няма
Снимка: БГНЕС

1268 0

Наставникът на Левски Николай Митов заяви, че очаква още нови попълнения и потвърди с кои от сегашните ще се раздели.

"Сините" освободиха двамата Александровци, Веселин Минев, Антон Огнянов и се разделиха с Аниете, Костадинов, Лукин и Де Ноойер, чиито договори изтекоха.

"Селекцията е отворен процес. Очаквам външен човек, краен защитник и в средата да вземем хора. Не ми е приятно да не са тук, но такъв е моментът. Тези хора, които привлякохме, натрупаха доста опит и с игрите, които показаха, ще помогнат на Левски. Важното е да направим силен отбор. Нямахме, а сега трябва да го изградим. Това е най-важното нещо".

"Трябва да преминем първия кръг в Европа. Отборът ще расте с мачовете в Европа. Така се изгражда отбор", допълни още наставникът.

"По-хубаво от юноши да са в първия отбор - няма. Трепереха с питането: "искаш ли да играеш в Левски?" Говорих с други, българи, които ги питах дали искат да играят в Левски и те казаха "не", сподели още Митов на пресконференцията си.

Левски започна днес лятната си подготовка с група от 22 футболисти. От състава отсъства новото попълнение Жуниор Мапуку, който се завръща утре от Франция и ще се включи директно на лагера на отбора в Правец. Сред трениращите бяха вратарят Боян Йоргачевич и крилото Франсис Нар, за които се говореше, че ще бъдат освободени.

В заниманието се включиха новите играчи Александър Любенов, Серджиу Буш, Иван Горанов и Георги Ангелов. Другият нов Антонио Вутов също беше на "Герена", но подписа само договора си и не взе участие в тренировката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички