Митов: Чувствам се длъжник на отбора


Митов: Чувствам се длъжник на отбора
Снимка: Официален сайт на Левски

1593 0

Новият наставник на Левски Николай Митов заяви, че очаква играчите да показват всеки ден, че искат да играят в тима и да се раздават максимално.

"Много съм радостен, че съм поканен от моя роден клуб и се чувствам длъжник от 2013 година. Искам отбор, който всеки мач излиза за победа, за да се върне на мястото което му приляга", заяви Митов, който през 2013г. изпусна да изведе тима до шампионската титла.

"Целите са отборът да играе в Лига Европа. Ако имаме теоретичен шанс а първо место, ще се борим до края. Искам да виждам едни футболисти, които си вярват. Същите тези играчи бяха на първо място през есента. Аз им вярвам. Искам те да докажат, че искат да са в Левски – с всяка тренировка, с всеки мач", сподели още наставникът.

"Левски е номер 1 и дали е в мой ущърб няма значение, само Левски ме интересува. Ще бъда готов за съботния мач, знам в какви условия съм дошъл, така че нямам никакви оправдания. Отборът ще бъде готов за съботния мач срещу ЦСКА. Всеки един футболист, щом е в тази съблекалня, той е заслужил да бъде тук и искам да го показва на терена".

"Не съм видял напрежение в съблекалнята и няма да има. Бъдете сигурни. Няма как да се притеснявам от феновете, аз съм си вкъщи. Аз съм израснал тук от дете. Нашите фенове са най-великите. Ботев съм го забравил отдавна", доплъни още по повод представянето му като треньор на "канарчета", от където феновете го принудиха да си тръгне.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички