Мирослав Иванов разкри големия коз на "Левски" срещу шампиона


Мирослав Иванов разкри големия коз на "Левски" срещу шампиона
Снимка: БГНЕС

1367 0

Бившият футболист на Лудогорец и "Левски" Мирослав Иванов-Деко сподели пред "7 дни спорт" очакванията си от днешното дерби между двата тима.

Двата отбора са в коренно различно положение. Вече е ясно, че Лудогорец ще е шампион, всъщност това се знае много отдавна. Още след първия мач за годината, когато спечелиха с 2:1, в Разград се разбра, че няма кой да постави Лудогорец под напрежение и да направи първенството по-интересно.

В Разград имат най-силния отбор, футболистите са от много висока класа и във важните моменти именно те накланят везните. Виждаме, че в такива големи мачове ги решават Марселиньо, Вандерсон или Кешеру.

Неведнъж съм казвал, че Марселиньо е най-важният футболист за Лудогорец. Ако той има ден, ако топката стига до него и не е прекъсната връзката му с халфовата линия, тогава съперникът има проблеми. Има го и обратното - ако Марселиньо е изолиран, за Лудогорец става по-трудно. Но вече пък имат Кешеру, Вандерсон и Кафу, не чакат само на един или двама. Освен това Лудогорец ще играе без напрежение на "Герена", стимулът да биеш "Левски" е достатъчно голям, не вярвам някой да подхоси лековато.

"Левски" обаче затова е "Левски", защото никога не влиза в ролята на аутсайдер. Още повече че отборът играе на "Герена", сега има положително настроение, натрупаха се няколко победи, при това всички вкъщи, което вкарва настроение.

Най-сериозният коз на "Левски" е наличието на много публика. Откриването на новия сектор "А" пасва идеално и аз съм сигурен, че футболистите ще направят всичко, за да победят. Тази публика е най-добрата в България и дава крила, това го знае всеки. Не вярвам, че ще има напрежение в момчетата.

Силно се надявам да видим атрактивен мач, дано и двата отбора да играят най-вече футбол. Ако това се случи, можем да видим и доста голове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички