Михаил Вълчев посочи кой да е вратар на Левски и заяви: Трябва ни в средата човек с повече въображение


Михаил Вълчев посочи кой да е вратар на Левски и заяви: Трябва ни в средата човек с повече въображение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1282 0

Легендата на Левски Михаил Вълчев сподели очакванията си преди сблъсъка на "сините" срещу Берое в Стара Загора. И според него липсата на Уелтън ще се отрази, но все пак очаква столичани да се поздравят с успеха.

Очаква победа, но и посочи какво липсва на Левски

"В последната среща с Черно море представянето не беше особено убедително. Този "бразилски" отбор на Левски трябва да печели. В кръга на шегата, може да го определим като такъв. Берое не са чак толкова опасен противник. Те ще влязат в мача мобилизирани и концентрирани. Левски на всяка цена трябва да победи и мисля, че ще успее да се поздрави с успеха. Не би трябвало да се загубят точки там. В Стара Загора от много години играем трудно", сподели Вълчев пред "Мач телеграф".

Според него Николай Михайлов трябва да продължи да пази. Именно той замести Пламен Андреев в последния кръг срещу Черно море.  "Трябва ни в средата на терена човек с повече въображение. Някой, който да измисли нещо хитро. Има доста талантливи момчета в отбора, но трябва повече да се работи в тази посока. В последната среща не беше особено концентрирана играта в защита. Особено тази на Петрис и Цунами. Трябва Николай Костов да ги вдигне". Лошата новина за Костов е, че след Уелтън и спряганият за негов заместник се контузи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички