Мениджърът: Не само Уест Хем иска Божинов


Мениджърът: Не само Уест Хем иска Божинов

1170 0

Мениджърът на Валери Божинов - Георги Градев, опроверга слуховете за договор до края на годината с Уест Хем.

Според него и други отбори се интересуват от българския нападател, но не уточни за кои става въпрос. Градев заяви, че все още не е имало по-сериозни разговори за договор с "чуковете".

"Все още нищо не се е уточнявало за договор. Информациите за контракт до края на годината в английските медии са само спекулации", заяви Градев пред "България Днес".

Божинов е в Англия от неделя. Нападателят на Левски изкара всички физически тестове и във вторник направи първата си тренировка с Уест Хем.

"Божинов се е справил добре с тестовете, щом е направил първа тренировка с топка", коментира още Градев. Нападателят разказал на мениджъра си, че тренировката била интересна, а на края на занятието са се играли три мача по 60 минути. Бившият нападател на Манчестър Сити е бил замесен в един от най-красивите моменти на тренировката. По време на един от мачовете българинът е отправил красив удар, но вратарят на "чуковете" Йоси Йаскелайнен е спасил.

По улиците в Лондон Божинов е бил разпознаван от десетки фенове, на които не отказал да даде автограф или да се снима с тях.

"Там хората уважават футболистите. Не е като в България, където плюем дори играчи като Бербатов и Стоичков. Божинов просто е играч, който е достоен да играе в Англия. Не му отива да е футболист в България", коментира Градев.

Божинов е бил търсен и от други клубове от елитни европейски първенства, но засега Уест Хем е целта пред нападателя и мениджъра му.

"Има интерес от отбори в Русия и Турция, но засега сме замразили преговорите с тях. Англия е приоритет", завършва Градев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички