Мариани в Швейцария: След победата срещу ЦСКА видях как фенове плачеха


Мариани в Швейцария: След победата срещу ЦСКА видях как фенове плачеха
Снимка: Оф. сайт на Левски

1522 0

Халфът на Левски Давиде Мариани и неговият съветник Дино Ламберти са удивени, които футболистът получава на "Герена". Не за първи път играчът сподели, че именно финансовото възнаграждение е една от причините да избере "сините". По време на паузата за националните отбори полузащитникът се прибра в родната си Швейцария и разказа как се чувства в България.

"Получих оферта и отидох в тази страна за три дни. Хареса ми града и клуба. Убедих се, че това е добро място за продължаване на кариерата и мога да използвам това за трамплин към по-голяма лига", споделя Мариани.

"Левски му даде такава сума, която той спечели за последните две години в Суперлигата. Не във всеки клуб в Швейцария може да спечели повече", признава съветникът.

"Където и да играем има цяла трибуна с фенове на Левски. В София ме спират на всеки ъгъл, всеки ме пита дали може да направи нещо за мен и да ми помогне. Невероято е и много мотивиращо. Видях как фенове плачат от щастие след победата над ЦСКА", радва се Мариани.

"Делио Роси ме научи много в дефанзивен план. Благодарих му за това. Играта ми в защита все едно бе повдигната с крик. Стоянович пък ни даде свободата, от която се нуждаем. Играем винаги атакуващо и се стремим само и единствено към победа", завършва Мариани.

Днес от 20 часа е дербито между Левски и Лудогорец в Разград. Всичко най-интересно преди двубоя може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички