Марек - "Левски" е поредният ненужен и досаден мач за "сините"


Марек - "Левски" е поредният ненужен и досаден мач за "сините"
Снимка: Гергана Костадинова/БГНЕС

2122 0

Днес на тежкия терен на стадион "Бончук" с Дупница борещият се за оцеляване Марек се изправя срещу играещия по принуда "Левски" в мач от 27-ия кръг на втората шестица на българската "А" група.

Домакините бяха един от отборите, който попречи на "сините" да влязат в топ 6 на "А" група, след като измъкнаха 1:1 срещу 26-кратните шампиони у дома през есенния дял от шампионата.

Днес възпитаниците на Тенчо Тенев ще се опитат да вземат отново точка или дори три срещу незаинтересования от случващото се в шампионата тима на "Левски". Единственият проблем в Марек е свързан с опитния Крум Бибишков, който отказва да играе в мачовете на тима. Контузен е централният бранител Емил Виячки.

В "Левски" единствената цел е днес да няма контузии на тежкия терен в Дупница. Освен Стойчо Стоев, и испанците Антонио Аниете и Мигел Бедоя изразиха притеснения от тревното покритие. Иначе настройката при "сините" е за победа, но със сигурност играчите на Стоев вече мислят за решаващия двубой срещу Лудогорец за Купата на България.

Поради тази причина на резервната скамейка се очаква да седнат голяма част от титулярите, за да бъдат съхранени за полуфинала в сряда. Единственият твърд титуляр, който се очаква да излезе на терена, е Роман Прохазка, който ще партнира на Стефан Велев в средата на терена. Контузия пък вади Божидар Краев от състава за мача.

МАРЕК (4-4-2): Михайлов; Йошев, Лахчев, Кавдански, Николов; Атанасов, Петков, Димитров, Гаров; Абушев, Манолов

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Илиев; Нину, Стойчев, Белаид, Орачев; Б. Цонев, Велев; Прохазка, Р. Цонев, Педро, Гикиевич

Двубоят може да СЛЕДИТЕ НА ЖИВО в Sportline.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички