Манчестър Сити прати официална оферта за Божидар Краев


Манчестър Сити прати официална оферта за Божидар Краев
Снимка: БГНЕС

2062 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити изпрати официална оферта за талант №1 на Левски Божидар Краев.

Тя обаче е примерна и може да претърпи промяна в зависимост от представянето на 17-годишния халф на „Етихад". Краев заминава за Манчестър в началото на януари, където ще мине през едноседмични тестове. От „Герена" разкриха, че шансът му да подпише с милиардерите е около 90 про­цента, пише „Меридиан мач”.

Според запознати „сините" може да продадат на Сити Божидар Краев и без проби, но споменатата по-горе оферта на „сините" от Манчестър не е задоволителна. Идеята на левскарите е след тестовете от Сити да предложат поне двойно повече пари за таланта.

В същото време стана ясно, че Ювентус най-вероятно ще се откаже от Краев. Младокът беше за три дни на проби при шампионите на Италия и се представи добре. Шефовете на „Старата госпожа" обаче не са доволни от факта, че Божидар подписа в последния момент професионален договор с Левски за 3 години.

От Ювентус искали да вземат само срещу компенсация младока и нямат желание да плащат трансферна сума за правата му. Особено когато трябва да мерят оферти с един от най-богатите клубове в света - Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички