Лъч светлина - Левски прави ДЮШ по европейски


Лъч светлина - Левски прави ДЮШ по европейски
Снимка: БГНЕС

1257 0

Лъч светлина ще проникне в Левски в най-близко време. Промяната ще започне точно откъдето трябва - от детско-юношеската школа и ще доближи "сините" до образците в тази област като Барселона, Реал (Мадрид) и Байерн.

Новината съобщават от клуба на официалния си сайт.

В основата на промяната ще бъде настоящият директор на ДЮШ Даниел Боримиров, който в четвъртък от 13.30 часа ще обяви своята концепция за равитие на школата.

Ето какво съобщават "сините":

В четвъртък, 24 юли, в 13.30 ч. в залата за пресконференции на хотел ДЮШ на Герена легендата на сините и настоящ директор на ДЮШ в клуба Даниел Боримиров ще представи своята концепция как трябва да изглежда и функционира школата в бъдеще.

На презентацията ще бъдат показани различни мултимедии, на които нагледно ще се изобразят идеите за бъдещото развитие на младите таланти.

В програмата са приложени детайли от работата за развитие на юношите в такива клубове като Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички