Люпко Петрович иска да привлече нов вратар в "Левски"


Люпко Петрович иска да привлече нов вратар в "Левски"
Снимка: БГНЕС

696 0

Новият треньор на "Левски" Люпко Петрович държи на всяка цена да прив­лече нов вратар. Той е заявил пред ръководство­то, че Йоргачевич е доста добър страж, но се нуждае от се­риозна конкуренция, каквато не на­мира в лицето на младите Любенов и Шейтанов.

Точно за­това сърбинът е настоял пред ръко­водството да бъде взет по-опитен страж, който да кон­курира Йоргачевич. Дали това ще се случи обаче далеч не е ясно, тъй като планът на „сините" е да работят точно с Любенов и най-вече Шейтанов, който за в бъдеще да окупи­рат рамката на вра­тата, информира "Меридиан мач".

По наша инфор­мация на "Левски" отново е предложен стражът Ясин Ел Харуби. Преди вре­ме се говореше, че играчът може да премине при „сини­те", но тогава те се отказаха от този ва­риант. Впоследст­вие Ел Харуби пре­мина от Верея в Локо (Пд), където пър­во имаше уникални изяви, но впоследс­твие формата му спадна.

Иначе желанието на Люпко Петрович е в да вземе още един защитник при очакваната раздяла с Максимилиан Карнер. Освен това, ако си тръгнат близнаци Цоневи и Мигел Бедоя, на „Герена" може се­риозно да се замис­лят и за поне едно попълнение в халфовата линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички