Лукаш Гикиевич казал "да" на "Левски"


Лукаш Гикиевич казал "да" на "Левски"

4519 0

"Левски" трябва да се сдобие до петък с така търсения нападател. Според "Меридиан мач" най-късно дотогава към лагера на "сините" трябва да се присъедини полякът Лукаш Гикиевич. Нападателят е казал "да" за договор с "Левски".

Таранът е собственост на АЕЛ Лимасол и има още две години и половина договор с кипърците. Клубът обаче му дължи няколко заплати и това дава повод на Лукаш Гикиевич да разтрогне договора си по вина на работодателя.

Полякът се е съгласил да направи именно това. Според запознати в момента той урежда последните детайли около развода си с клуба и веднага след това ще дойде в "Левски" като свободен агент.

27-годишният Лукаш Гикиевич, който от началото на сезона е играл в 10 мача и е отбелязал 3 гола, е третият нападател, който се приближава максимално близо до Левски. Неговите предшественици Салим Сисе и Осман Джалоу бяха одобрени от Стойчо Стоев, но в последния момент трансферите им пропаднаха. Първият се отказа да идва на "Герена", след като преди това беше казал "да", а вторият беше отхвърлен заради неизлекуван хепатит Б.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички