"Левски" започва със зимната селекция тази седмица


"Левски" започва със зимната селекция тази седмица

948 0

"Левски" ще стартира зимната си селекция през тази седмица. Спортният директор на "сините" Георги Иванов заминава днес за чужбина. Той ще започне разговори с набелязани от лидерите в "А" група футболисти, пише "Стандарт".

Освен това ще се убеди в качествата на други, които са били препоръчани на него и останалите ръководни фактори на "Герена" по време на контролите, които ще играят с националните си отбори, пише вестник "Стандарт".

Както е известно в "Левски" ще търсят попълнения във всички линии,  особено в защита и атака. "Сините" също така се надяват за задържат Живко Миланов и Владимир Гаджев, чийто договори изтичат през зимата. Гаджев пък започна извънредни тренировки. Той се поти заедно с юношите, докато останалите са в почивка.

Халфът е възстановен от травмата, която го извади от последните мачове. Сега Гаджев се бори да влезе по-бързо във форма. Малки са шансовете обаче той да вземе учстие в мача срещу Пирин следващата седмица.

На "Георги Аспарухов" се стягат за почерпка. Роман Прохазка трябва да се отчете пред съотборниците си за сватбата, която вдигна в родната Словакия през уикенда. "Дори да не бях наказан -пак щях да вдигна сватба. "Левски" ми го бяха разрешили", заяви Роман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички