Левски записа втора загуба при Георги Дерменджиев


Левски записа втора загуба при Георги Дерменджиев
Снимка: Официален сайт на Левски

3187 0

Левски записа втора загуба в контролите, след като отстъпи пред полския Висла Плоцк с 1:2. Това е трета проверка в Кипър за състава. До момента Левски направи 1:1 с руския УФА и загуби с 0:1 от китайския Хенан в контролите. Попадението за тима на Георги Дерменджиев отбеляза Давиде Мариани от дузпа.

През първото полувреме "сините" владееха повече топката, но положенията, които създадоха не бяха много. До по-интересно положение се стигна до 26', когато Ники Михайлов излезе извън наказателното поле и изби топката при атака за Висла. Футболист на Висла обаче остана да лежи на терена, което доведе до напрежение между двата отбора.  Наложи се дори старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев да влезе на терена заедно с още хора от щаба и на двата тима, за да бъдат успокоени играчите. В 33' Висла откри резултата след грешка на Милош Цветкович. Анхел Гарсия се възполза от нея и преодоля Ники Михайлов за 1:0. До края на полувремето Левски осъществи няколко атаки, които обаче не бяха достатъчно опасни за противника.

В началото на втората част бяха направени две смени. Николай Кръстев влезе на мястото на Николай Михайлов, а Станислав Иванов бе заменен от Илия Димитров. Полският тим опита да наложи висока преса още от началото на полувремето, но опитите им бяха предотвратени. В 59' Серджиу Буш замени Станислав Костов. В 64' столичани изравниха резултата, след като бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Илия Димитров, а Давиде Мариани реализира от бялата точка. 7 минути след това обаче поляците отново си върнаха преднината. Николас Варела реализира с красив прехвърлящ удар за 2:1, а Ники Кръстев не успя да направи нищо. До края на мача лисваха още опасни положения, като наставникът на Левски Георги Дерменджиев направи още някоко смени, пускайки в игра Луи Нганиони, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Мартид Д. Петков и Томислав Папазов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички