"Левски" вече води преговори със спряган за ЦСКА (СНИМКА)


"Левски" вече води преговори със спряган за ЦСКА (СНИМКА)

4242 0

Само преди няколко часа в арабската медия "Акбар Спорт" излезе информация, че дясното крило на Замалек Омар Габер е една от трансферните цели на ЦСКА.

Според същата информация, Стойчо Младенов е бил заинтригуван от качествата на 23-годишния футболист и е искал той да бъде в неговия отбор още от тази зима.

В същото време Sportline.bg откри доста интересен документ, в който действително Омар е желан от български отбор, но това не е ЦСКА, а вечният враг "Левски".

Още на 14-и януари "сините" са изпратили оферта до Замалек, в която молят да бъдат стартирани преговори за правата на дясното крило, който може да играе и на десния фланг на отбраната.

Засега не знаем дали ръководството на тима има одобрението да разговаря с Габер за трансфер през зимата, но нищо не пречи 26-кратните шампиони да се опитат да го вземат през лятото, когато той ще е свободен агент.

Така "Левски" и ЦСКА ще се впуснат в нова битка, но този път на трансферния пазар за един от най-големите таланти в Египет, по думи на местната преса.

Ето и снимка от запитването на "сините":

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички