"Левски" вдига Костадинов и Бедоя за Локо (Пд)


"Левски" вдига Костадинов и Бедоя за Локо (Пд)
Снимка: БГНЕС

798 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев определи група от 10 играчи, които ще имат шанса да се изправят срещу Локомотив (Пловдив) в дербито на кръга в родната "А" група.

Добрите новини в лагера на "сините" са свързани с влизането в състава на Мигел Бедоя и Георги Костадинов. Двамата бяха под въпрос заради различни проблеми, които имаха през седмицата, но Стоев в последния момент ще решава дали някой от двамата или и двамата ще бъдат титуляри.

Основният проблем за Стоев е липсата на Роман Прохазка, който получи жълт картон по време на победата срещу Монтана и няма да играе срещу "смърфовете".

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Веселин Минев, Живко Миланов, Аймен Белаид, Александър Александров, Максимилиан Карнер, Йордан Милиев, Мики Орачев, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Денис Махмудов, Линел Китамбала, Мигел Бедоя, Радослав Цонев, Божидар Краев, Умар Диаби, Атанас Курдов

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички