Левски уреди раздялата с Йоргачевич, каква ще е съдбата му?


Левски уреди раздялата с Йоргачевич, каква ще е съдбата му?

3275 0

Левски уреди раздялата с любимеца на феновете Боян Йоргачевич, пише "Тема Спорт". Тя ще стане официално факт след завръщането на собственика на клуба Спас Русев в България. В момента той е в чужбина и се очаква да се върне у нас следващата седмица.

Двете страни вчера са си стиснали ръцете, а ключова роля за това е изиграл треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов, съобщи "Дарик".

Известно е, че Тити е в много близки отношения със сина на президента - Евгени Русев, който е и член на Надзорния съвет на клуба. Затова и думата му се чува на "Герена". Папазов е бил в ролята на посредник между двете страни и е свършил добра работа. Така сърбинът ще се откаже от част от парите, които Левски трябва да му плати до края на контракта, който приключва през лятото.

Така "сините" ще имат бюджет за заплати на нови футболисти, тъй като Йоргачевич бе един от най-скъпоплатените в състава.

Вратарят ще се сбогува с феновете на Левски по време на мача срещу Лудогорец, който е на 6 септември. Раздялата между двете страни ще е приятелска. Затова не е изключено Боян да продължи да защитава интересите на "сините" по един или друг начин - той ще получи предложение да работи за клуба.

Стражът се превърна в любимец на феновете не само заради изявите си под рамката. Той не напусна Левски в моментите на сериозна финансова криза, като заяви, че "капитанът не напуска потъващия кораб".

С раздялата с Йоргачевич и пращането на младока Николай Кръстев под наем в Ботев (Враца) Левски отваря място за привличането на Николай Михайлов. В момента той е свободен агент и вече има оферта от "сините". Очаква се до края на седмицата да има яснота дали вратарят отново ще заиграе на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички