Левски удари джакпота с дербито - стотици хиляди влизат в касата на клуба


Левски удари джакпота с дербито - стотици хиляди влизат в касата на клуба
Снимка: БГНЕС

1081 0

Ръководството на Левски потърква доволно ръце, тъй като "сините" ще приберат рекордна сума от билети заради предстоящото дерби с втория в класирането на Първа лига - ЦСКА.

Само за два дни бяха продадени над 15 хиляди пропуска за столичното дерби, като по всяка вероятност на стадион "Васил Левски" ще има над 25 хиляди зрители. Това може да е най-посетеният мач между двата отбора в последните години.

Очакванията са феновете да се активизират още повече в оставащите два дни и най-вече в деня на мача. По първоначални сметки на "Тема Спорт", дербито ще донесе в касата на Левски 300 хиляди лева, от които ще останат около 250 хиляди лева след покриване на различните разходи.

Сериозният интерес, особено от страна на "сините" фенове, се дължи на подобрената игра на отбора под ръководството на Делио Роси. Освен това в събота се очаква хубаво време, което със сигурност ще допринесе за добрата атмосфера на стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички