"Левски" среща 3-кратен шампион на Азия


"Левски" среща 3-кратен шампион на Азия

1297 0

"Левски" уреди класен съперник за първата контрола от втората част на лагера си в турския курорт Анталия. Спарингът е предвиден за 3 февруари, а в него възпитаниците на Стойчо Стоев ще срещнат южнокорейския Поханг Стийлърс.

Клубът е петкратен шампион на своята страна, като за последно триумфира през 2013 година. Освен това е трикратен носител на Шампионската лига на Азия. За последно това се случва през 2009 година.

През миналата година Поханг завърши на 4-то място в местното първенство, а сега се готви в Анталия за новия сезон 2015 г. В този клуб преди време игра бившият нападател на ЦСКА Янис Зику.

Клубът трябва да уточни и само още един съперник. Стойчо Стоев иска отборът да срещне класен тим на 7 февруари. Останалите проверки до края на лагера вече са уточнени. На 5 февруари "сините" ще се изправят срещу полския Лех Познан, на 10-и е контролата срещу румънския Петролул (ПЛоещ), а на 13 февруари "Левски" ще срещне шампиона на Казахстан Астана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички