Левски - Спорист (Своге) по ТВ: Къде да гледаме контролата?


Левски - Спорист (Своге) по ТВ: Къде да гледаме контролата?
Снимка: Todor Todorov / LAP.bg

1808 0

Левски ще проведе контролна среща по време на паузата за национални отбори. Тимът на треньора Николай Костов ще се изправи срещу Спортист (Своге) от 11:00  часа на стадион "Георги Аспарухов". Входът за фенове ще бъде свободен, като само сектор В ще бъде отворен за привържениците.

"Сините" се намират в страхотна серия след подновяването на сезона в Първа лига, като имат 4 победи и 1 равенство в първите пет кръга от пролетния дял. Голямата новина и надежда за предстоящия мач със Спортист обаче е свързана с евентуалното завръщане на Билал Бари на терена след дълго лекуване на контузия.

Мароканският любимец на феновете беше в игра за последно на 5 септември 2022 година при победата на Левски с 2:0 над Арда, а тежката травма дойде след една от тренировките след този мач.

Още: Вход 'свободен' за Левски - Спортист Своге, но приятелският мач няма да продължи 90 минути

"Шоколадите" пък са в коренно различна ситуация във Втора лига. Отборът от Своге има едва една победа от началото на годината и се намира в опасната зона за изпадане от втория ешалон на футбола у нас. 

Къде да гледаме?

Контролната среща между отборите на Левски и Спортист (Своге) може да проследите и НА ЖИВО в YouTube канала на "сините" ЛевскиТВ, в събота 23 март от 11:00 часа.

Още: До дни: Левски с огромна новина за НАП, Наско Сираков ще говори пред общността

Излезе от сянката на Уелтън и Роналдо: Тимове от Европа и Азия си харесаха Джавад Ел Джемили от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички