Левски ще сваля цените на билетите


Левски ще сваля цените на билетите

1537 0

В Левски се обсъжда сваляне на цените на билетите заради ниската посещаемост от началото на сезона, пише вестник "Преса". Дотук клубът е продал под 900 абонаментни карти (160 лв. за сектор "В" и 100 лв. за сектор "Б"). А на последния домакински двубой - 1:0 срещу Локо (Сф) миналата неделя пропуски си купиха около хиляда запалянковци.

По принцип мачовете на "сините" на "Герена" са разделени в две категории в зависимост от съперника. В първата влизат дербитата с Лудогорец, Литекс, Ботев (Пд) и Локо (Пд) (сблъсъкът с ЦСКА се играе на Националния стадион - б.р.), като билетите струват по 15 лв. за сектор "В" и по 12 лв. за сектор "Б". Цените за втората категория срещу останалите тимове от "А" група са съответно 12 и 8 лв.

Отливът на публика изглежда резонен предвид слабите резултати и разгара на отпускарския сезон. Ръководството все пак разчита да привлече повече фенове още за домакинството срещу Ботев на 17 август.

Очаква се в края на месеца официално да стартира инициативата на тръста "Синя България" и Националния клуб на привържениците за увеличаване на посещаемостта. Идеята е на стадиона да идват поне 10 000 зрители, които да генерират добри приходи в клубната каса. Именно тръстът разчита да получи 15% от акциите на клуба, обещани от собственика Тодор Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички