Левски ще играе още два мача без публика


Левски ще играе още два мача без публика

1083 0

Левски ще играе пред празни трибуни в следващите си два домакински мача. Това решение взе Дисциплинарната комисия към БФС.

Наказанието е наложено заради инцидентите по време и след мача с Литекс в Ловеч. Освен това ръководството на "сините" трябва да плати глоба от 9000 лева.

Левски вече изтърпя същата санкция при домакинството си срещу Ботев (Пд). Сега софийският тим ще играе без публика и срещу Черно море и Славия.

Ето решението на ДК:

ПО ДОКЛАД

- За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А предложение 2 - ДК наказва ПФК"Левски" с имуществена санкция в размер на 2000лева.

- За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК"Левски"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

- За нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква б/ и във връзка с чл. 16, ал. 2, ДК налага наказание на ПФК "Левски" София - лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 5000 лева.

- За нанесени сериозни щети на градски стадион Ловеч на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието „лишаване от домакинство" се заменя със забрана за игра пред публика. ДК задължава ПФК „Левски" да възстанови щетите нанесени от феновете им на стадион „Градски" гр. Ловеч съобразно чл. 38 от ДП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички