Левски - Шкупи по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лигата на конференциите?


Левски - Шкупи по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лигата на конференциите?
Снимка: facebook / levskiofficial

19806 0

Левски набира все повече скорост през този сезон и ще трябва да затвърди добрата си форма в реванша от Лигата на конференциите. "Сините" ще опитат да довършат започнатото и да отстранят Шкупи (2:0 след първия мач), продължавайки към третия квалификационен кръг от надпреварата.

В първата среща ясно се видя, че българският тим е по-класният в сравнение със северномакедонския. Футболистите на Николай Костов заслужено спечелиха, въпреки че допуснаха някои по-сериозни грешки в отбрана.

Тогава най-силният си мач за отбора изигра Кристиан Димитров. Той имаше някои наистина ключови намеси, а една от тях предотврати сигурен гол. Тогава Пламен Андреев бе прехвърлен, а бившият бранител на Ботев Пловдив демонстрира страхотна скорост, за да изчисти на милиметри от гола. За съжаление обаче, защитникът няма да може да играе в реванша.

Добрите новини са, че нападателят Рикардиньо ще бъде на линия. Именно той асистира на Уелтън за първото попадение в мача преди седмица. Тогава пък Роналдо оформи крайния резултат в последните секунди.

Очаква се на терена да има напрежение, въпреки че няма да има гостуващи привърженици по трибуните. Още в първата среща се видяха някои "търкания" между играчите на двата тима, а обстановката бе изострена и с ексцесиите около родните запалянковци в Република Северна Македония.

Къде да гледаме реванша Левски - Шкупи от Лигата на конференциите?

Сблъсъкът на стадион "Георги Аспарухов" ще започне в 20:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2". Ще можете да следите реванша от Лигата на конференциите Левски - Шкупи НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички