Левски се разграничи и осъди изстрелването на ракети: Клубът търпи неспирни финансови санкции


Левски се разграничи и осъди изстрелването на ракети: Клубът търпи неспирни финансови санкции
Снимка: Levski.bg

1044 0

От Левски излязоха с официална позиция след двубоя с ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски", игран в събота (7-и октомври). "Синият" клуб категорично се разграничи от използването на нерегламентирани пиротехнически средства и изстреляни ракети.

Припомняме, че за пореден път имаше "обстрел" с въпросните ракети, като на почивката дори се стигна до предупреждения, че двубоят ще бъде прекратен. Тогава "се разигра" истинска размяна и взаимно целене с ракети между "В" и "Г". Преди това пък от "Б" изстреляха няколко към централната трибуна, като се появиха информации за ранен фен на ЦСКА.

Ето и цялото съобщение от Левски:

"На вниманието на футболната общественост!

„ПФК Левски“ категорично се разграничава и осъжда използването на нерегламентирани пиротехнически средства и изстрелването ракети, които съпътстваха мача с „ЦСКА-София“ на Националния стадион в събота.

За нас човешкото здраве и живот са на първо място и като ръководство призоваваме да бъдат взети мерки, тези прояви да не бъдат допускани в бъдеще.

Освен всичко това, клубът търпи неспирни финансови санкции за подобни прояви. Напомняме, че за евроучастието ни през тази година „Левски“ е глобен с близо 280 000 лева, а за последния домакински мач на стадион „Георги Аспарухов“ финансовата санкция е над 10 000 лева".

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов също призова, че тези глупости трябва да спрат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички