Левски се опитва да уреди поредно сериозно име


Левски се опитва да уреди поредно сериозно име
Снимка: БГНЕС

1054 0

Левски се опитва да направи пореден трансферен удар, след като това лято привлече 14 нови футболисти. "Сините" са отправили оферта за френското ляво крило Никола Морис-Беле, съобщава Sportmag.fr.

32-годишният футболист е свободен агент, след като договорът му с Бордо изтече през юни. Той има над 300 мача във френския футболен елит за Монако, Седан, Сошо и Бордо, а в момента си търси нов отбор. Проблемът обаче е, че французинът все още не е взел решение за бъдещето си, тъй като по-скоро иска да остане в родината си. 

"Вече съм минал 30-те и трябва внимателно да преценя. Зависи какво ще ми бъде предложено. Желанието ми е да играя в Лига 1 или Лига 2. Чувствах, че отборите, които ме потърсиха, наистина искаха да ме привлекат. Но аз искам да подбера най-подходящото за мен. Искам да намеря удоволствието от играта на първо място, но решението, което взема, ще бъде решително до края на кариерата ми", коментира Морис-Беле.

Морис-Беле започва кариерата си Монако и именно там започва професионалните си кариера и има 22 мача за тима. През последните шест години халф-бекът игра за Бордо и за "жирондинците" има 174 мача във всички турнири и има 11 гола.

 Въпреки че е свободен агент в момента, според Тransfermarkt настоящата му цена е 900 хиляди паунда, най-скъпо е оценяван през 2012г. за 3, 6 млн. паунда. Столичани вече подписа с холандеца Жерсон Кабрал, но Делио Роси иска да се подсили с още едно крило.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички