"Левски" се жалва на ФИФА заради Курдов


"Левски" се жалва на ФИФА заради Курдов
Снимка: БГНЕС

947 0

"Левски" готви жалба до ФИФА заради казуса "Атанас Курдов", твърди "Меридиан мач". Нападателят, който се съди с Астана, получи зелена светлина да подпише договор със "сините" от адвокатите на клуба. Курдов парафира своя контракт, но сега на дневен ред е жълтата карта, която да финализира сделката. Тя обаче се бави.

По правилник Астана трябва да я прати до две седмици, след като е поискана. "Левски" разчита на милостта на клуба на Станимир Стоилов, тъй като договорът е подписан на 7 юли. Ако казахите решат да създават проблеми, Курдов ще остане без картотека за предстоящия мач с "Ботев" (Пд).

На "Герена" са сигурни, че Астана ще саботира картотекирането на нападателя, именно заради делата им с него. Заради това "сините" вече готвят жалба до ФИФА. Ако и след нея Астана откаже да даде картата на Курдов и се обоснове защо прави това, процедурата може да се удължи с месеци.

Твърди се, че от "Левски" са посъветвали нападателя да прекрати делата си срещу казахския клуб, защото така проблемите ще се изчистят и той ще може да бъде картотекиран бързо.

Ако проблемът не се изчисти до петък, най-вероятно Денис Махмудов ще бъде преквалифициран в нападател за мача с "Ботев".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички