"Левски" се изложи с 1:2 срещу руския Волга


"Левски" се изложи с 1:2 срещу руския Волга

1118 0

"Левски" се загуби с 1:2 от Волга на стадион "Георги Аспарухов" в контрола.

Мики Орачев си вкара автогол в 9-ата минута. Левият защитник засече във вратата на Йоргачевич остро центриране отляво. Интересното е, че това е негов втори автогол това лято, след като прати топката в собствената си врата и срещу Септември Симитли.

В 40-ата минута Матадос центрира хубаво, но сантиметри не стигнаха на Краев да изравни с глава.

В последните секунди на първата част, отново Краев пропусна да нанесе удар, а след това Орачев стреля над вратата.

На почивката в игра се появи Константину, който кара проби при "сините". Кипърското крило замени Мисяк, но заигра отдясно, а Матадос мина отляво.

В 55-ата минута именно Константину, който е на проби, изравни.

В самия край на мача Пров е точен от бялата точка и Волга поведе с 2:1.

В първите си две проверки в Самоков тимът на "сините" постигна две победи - 4:2 над Септември (Симитли) и 2:1 над Монтана.

Наставникът Стойчо Стоев няма да разчита на новите попълнения - Денис Махмудов, Джереми де Ноойер и Георги Костадинов от първата минута, но за сметка на това в тима има осем футболисти минали през юношеските формации на 26-кратните шампиони в различен период от време, като единствено Йоргачевич, Александров и Прохазка не попадат в този списък.

Ветеранът Веселин Минев е централен защитник, след като в първите две проверки партньор на юношата Деян Иванов. Защитата пред Боян Йоргачевич е допълнена от Сашо Александров и Мики Орачев съответно отдясно и отляво.

Божидар Краев се завърна в състава, след като вкара първия гол за Левски при победата над Септември, но получи лека контузия и пропусна мача с Монтана. 18-годишният играч ще играе зад централния нападател Атанас Курдов. За втори пореден мач юношата Лионел Матадос е титуляр по дясното крило. Отляво отново бе Владислав Мисяк. Вътрешни халфове бяха Радослав Цонев и Роман Прохазка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички