"Левски" с впечатляваща статистика след мача с Дунав


"Левски" с впечатляваща статистика след мача с Дунав

1249 0

Вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич, който не е изпуснал нито минута от началото на кампанията, продължава без допуснат гол в домакинствата (450 сухи минути), пише "Тема Спорт".

Мачът срещу Дунав бе петият шампионатен на сините на "Георги Аспарухов", в който съперникът не успя да вкара. В тях само веднъж Левски не победи - 0:0 срещу Монтана в първия кръг. След това "сините" биха Лудогорец (1:0), Верея (4:0), Пирин (2:0) и Дунав (2:0).

Левски не спира с победите и дръпна на върха

"Левски" е единственият отбор в Първа лига, който все още не е допуснал попадение в домакинствата си. Сухите мрежи на тима в Първа лига пък станаха 7. "Сините" все още не познават поражението в първенството.

Георги Костадинов за първи път отбеляза 2 гола в един мач за Левски. Той вече има три попадения за "сините" в елита този сезон в 9 мача. През изминалата кампания пак имаше толкова, но в 25 срещи.

Дунав падна и в 26-ото си гостуване на Левски - никога не е побеждавал "сините" като гост. В момента русенци са в серия от 15 поредни поражения от този съперник в столицата. За последно взе точка при визитите си с 0:0 на 5 май 1985 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички