Левски с поклон пред Павел Панов на "Герена" в мача с Берое


Левски с поклон пред Павел Панов на "Герена" в мача с Берое
Снимка: БГНЕС

935 0

Първият домакински мач на Левски след кончината на легендарния нападател Павел Панов ще бъде и своеобразен поклон пред рекордьора по евроголове в „синята" история.

В сряда Левски приема Берое на стадион „Георги Аспарухов" в двубой от междинния 23-и кръг на Първа професионална лига. Тогава ръководството на Левски планира да бъде отдадена почит на един от най-големите любимци в клубната история - Павел Панов, пише "24 часа". Ще бъде почетен и железният защитник Георги Марков. Двамата емблематични футболисти бяха почетени и по време на срещата Септември - Левски (1:4) от 22-ия кръг. В събота футболистите от двата отбора излязоха с фланелки с ликовете на Панов и Марков, а освен минутата мълчание преди мача самата среща бе прекъсната в 5-ата мин, за бурни аплодисменти от феновете за бившия №5 Георги Марков и Павел Панов.

За мача на „Герена" срещу Берое е обсъждано и прекъсване за аплодисменти в 10-ата мин в памет на голямата „синя" десетка. Със сигурност от Левски ще подготвят емоционални моменти за запалянковците, които още веднъж ще се поклонят пред големия си любимец, а и пред обичания бранител Георги Марков.

На мача Септември -Левски на Националния стадион „Васил Левски" присъстваха синът на Гунди Андрей Аспарухов, който е съпруг на дъщерята на Павел Панов Изабела, както и нейният брат, синът на Панов - Павел-младши. На трибуните беше и семейството на Георги Марков.

Третият „Левски" и четвъртият „Берое" играят на „Герена" на 28 февруари от 17:30 часа. След 22 кръга „сините" са с 45 т. -на 6 зад ЦСКА и Лудогорец, като разградчани са с мач по-малко. Берое има 40.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички