Левски с обрат срещу австрийци в дебюта на трима нови


Левски с обрат срещу австрийци в дебюта на трима нови
Снимка: Официален сайт на Левски

767 0

Левски победи с 3:1 австрийския втородивизионен Флоридсдорфер в предпоследната си проверка от лагера в Малта. Австрийците поведоха още е самото начало на срещата, но през втората част "сините" сътвориха пълен обрат. За столичани дебютириха Паулиньо, Филипе Нашименто и Фигейредо. 

Още в 3' Берни Фучик реализира гол за Флоридсдорфер и поведе рано-рано в срещата. Като цяло възпитаниците на Делио Роси изиграха доста слабо първо полувреме, като така и не съумяваха да измислят нещо интересно в атака и бяха прекалено мудни.

През второто полувреме обаче "сините" бяха изцяло преобразени и показаха доста по-добра игра, не оставяйки шанс на съперника си. Още в 56' Цветкович и Вутов, които влязоха като смени, изработиха красиво попадение. Сърбинът центрира, а Вутов от движение засече за 1:1. В 60' Костов направи резултата 2:1, а в 69' "обичайният заподозрян" Давид Яблонски отново показа головия с нюх и оформи крайното 3:1. В 89' Прохазка пропусна да се разпише от дузпа. Последната проверка на "сините" ще бъде срещу Гзира Юнайтед на 5-и февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички