Левски с грозен и безмилостен подход към двамата си капитани


Левски с грозен и безмилостен подход към двамата си капитани
Снимка: БГНЕС

1718 0

Левски ще се отнесе немилостиво към двама от емблематичните играчи на отбора - Веселин Минев и Боян Йоргачевич, пише "Меридиан Мач". Според изданието треньорът на "сините" Николай Митов е разпоредил двамата капитани да не присъстват на сбора за лятната подготовка, който е днес от 17,30 часа на "Герена".

Минев и сърбинът са в черния списък на треньора и ръководството иска час по-скоро да скъса договорите им, които са за още един сезон. Двамата са били уведомени с телефонни обаждания, че присъствието им на сбора е меко казано нежелателно. Отделно от това им е било съобщено, че ако евентуално дойдат, домакинът няма да им даде екипи за тренировката.

Всичко изглежда доста странно, като се има предвид, че двамата са дали много на Левски и раздялата можеше да стане далеч по-цивилизована. Още повече че двамата наскоро подписаха нови договори с клуба, а за нещо подобно се изисква съгласие от двете страни.

Според "Меридиан Мач" Веско Минев е обявил, че ще присъства на сбора, въпреки че е бил увещаван от цял куп шефове да не го прави. Левият защитник беше на стадиона вчера, за да се види с част от ръководството, а днес е пожелал, ако не друго - поне да си каже по едно "чао” с футболистите.

Очаква се Франсис Нар да има съдбата на Йоргачевич и Минев, ако не се съгласи на бързо разтрогване на договора. Той ще получи днес ултиматум да отиде под наем в Черно море или някой друг отбор, по негово желание, или ще бъде изолиран от тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички