Левски с голяма новина преди Вечното дерби


Левски с голяма новина преди Вечното дерби
Снимка: Levski.bg

3924 0

Ръководството на Левски се похвали с 11 национали в навечерието на Вечното дерби. Всички те са били повикани от родините си за предстоящата международна пауза.

Срещу кой ще играят

10 от футболистите са българите, а само Хосе Кордоба ще пътува извън България от легионерите. Сред родните национали в представителния тим ще попаднат Андриан Краев, защитниците Кристиан Димитров и Патрик-Габриел Галчев и нападателя Марин Петков. 

Вратарят Пламен Андреев и полузащитникът Асен Митков са повикани в младежкия национален отбор за европейските квалификации срещу Германия на 13 октомври и срещу Косово на 17 октомври в София. 

Нападателят Преслав Бачев получи повиквателна за юношеския национален отбор на България до 19 години за тренировъчен лагер и приятелски турнир в Хърватия от 8-ми до 17-ти октомври.

Полузащитникът Михаил Петров и нападателите Денис Гиведжов и Стивън Гаоте са извикани в юношеския национален отбор до 17 години за квалификационния турнир за Европейско първенство в Унгария срещу селекциите на Босна и Херцеговина (25 октомври), Унгария (28 октомври) и Андора (31 октомври).

Вижте какви промени готви Николай Костов за Вечното дерби!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички