Левски пълни стадиона за Лудогорец с по-евтини билети


Левски пълни стадиона за Лудогорец с по-евтини билети

4154 0

Още преди сезона “сините” решиха да има “средна категория” цени по 8 и 12 лева, както и “първа категория” - по 10 и 15 лв.

Предвиждаше се за сблъсъци като с ЦСКА, Лудогорец, Литекс и подобни с висок заряд да се плаща по-скъпо. Сега обаче управата на Левски реши да направи жест и да върне дербито в “средна категория”. Очаква се днес да бъдат обявени цени по 8 и 12 лв., пише „Труд”.

А “синята” публика трябва да е зажадняла за емоциите на “Герена”, тъй като отборът игра 3 мача при закрити врата. Причината - наказания за запалянковски безчинства. И сега надеждата е да се появят поне 10 хиляди зрители.

Лидерът в отбраната Аймен Белаид се разболя и не тренира вчера. “Сините” все пак се надяват, че централният защитник ще се възстанови до събота. Тогава Левски ще пробва да изненада шампионите с ново лице в атака.

Очаква се днес със "сините" договор да подпише Бавон Чибуабуа, пише „Стандарт”. Конгоанецът направи вчера първа тренировка под ръководството на Георги Иванов. Той дойде в събота на "Герена", но се размина с първия тим, който се стягаше за мача със Спартак във Варна.

Гонзо обаче е получил подробен доклад за състоянието му от подопечените си, под чието ръководство Чибуабуа се подготвяше. Показателите от медицинските тестове също били добри, за да може да му бъде предложен договор.

Ако всичко е наред, "сините" ще пробват да го уредят за мача с Лудогорец в събота. Както е известно преди Чибуабуа, Левски пробва куп чужденци, които да заместят Валери Божинов, но нито един от тях не хвана окото на Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички