"Левски" пусна в продажба билетите за мача с Ботев


"Левски" пусна в продажба билетите за мача с Ботев
Снимка: БГНЕС

852 0

Левски и Ticketpro стартираха днес, 06.04, в 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач с Ботев Пловдив oт 28 кръг на „А” група в събота от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

Припомняме, че за двубоя с „канарчетата“ наказанията на клуба изтичат и в продажба ще са билети за секторите „Б“ и „В“. Привържениците ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Касите по бензиностанциите ще предлагат услугата в рамките на населените места. Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в страната. Единственият обект, в който билети за мачове на Левски няма да бъдат продавани са офисите на Office 1 Superstore.

Пропуските за мача с Ботев са налични и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

В деня на мача, 09.04, на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 от 10:00 до 12:00 часа и на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме – 20:45 часа.

В мрежата на Ticketpro извън стадион „Георги Аспарухов” продажбата на пропуски в деня на мача, 09.04, ще бъде преустановена в 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата с Ботев:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 12 лв.

Обръщаме внимание на привържениците, притежеващи карти, че могат да влизат и през двата пропусквателни пункта, обособяващи опашките към входовете пред сектор „Б“ и „В”.

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ вече са монтирани турникети на входовете на стадион „Георги Аспарухов“ и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

ПФК Левски призовава всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата с Ботев Пловдив да дойдат по-рано на стадион „Георги Аспарухов“, за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички